Lidmaatschap

Lid worden van STEM Industrial Marketing Association kan op elk moment van het jaar. Na aanmelding kan direct geprofiteerd worden van alle ledenvoordelen. Maar word je uiterlijk op 31 maart 2017 lid van STEM Association dan ontvang je als welkomstgeschenk naar keuze ëën van de STEM-uitgaven of ëën van onze aanraders. Kijk in de rechterkolom wat je moet doen om lid te worden en voor dit welkomstgeschenk in aanmerking te komen.

Voor wie bestemd
Leden van STEM Industrial Marketing Association beschikken over werkervaring, bij voorkeur opgedaan in marketing, productmanagement, commercie of innovatie in een technische business to business omgeving. STEM Association streeft een gezonde mix van (zeer) ervaren en minder ervaren leden na, werkzaam in de praktijk. Het lidmaatschap is in principe persoonlijk, maar in geval van verhindering voor een bijeenkomst kunt u zich laten vervangen door een collega of relatie. Ook is het mogelijk incidenteel een collega  in overleg met ons te introduceren bij activiteiten. Of wordt bij de uitnodiging van bijeenkomten gemeld dat u een introducé mee kunt nemen. Wanneer u met twee collega’s van dezelfde organisatie lid wil worden hebben wij het duo lidmaatschap.

Lidmaatschappen
– Persoonlijk lidmaatschap  € 525,- per jaar, exclusief BTW.
– Duo lidmaatschap  € 765,- per jaar, exclusief BTW

Bij aanmelding gedurende het jaar wordt een evenredig deel van de kosten gefactureerd. Opzegging geschiedt schriftelijk en uiterlijk op 31 oktober van elk jaar. Het lidmaatschap wordt dan per 1 januari van het opvolgende jaar beëindigd.