Ledenvoordelen

Het lidmaatschap van STEM Industrial Marketing Association biedt je diverse voordelen. Natuurlijk de vier masterclasses per jaar waar je niet alleen je vakkennis mee up to date houdt maar ook vakgenoten ontmoet en kunt netwerken.

Korting op STEM-activiteiten

Eén van de ledenvoordelen is korting op opleidingen/trainingen, workshops en seminars van STEM Industrial Marketing Centre. Kijk hier voor een overzicht van alle aankomende activiteiten waarbij je van het ledenvoordeel gebruik kunt maken.

Daarnaast geldt een korting van 10% op alle STEM-publicaties en kun je gratis of tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan activiteiten van partner-organisaties van STEM.

Ook een abonnement op het  blad LINK-Magazine behoort al jaren tot één van de ledenvoordelen Met deze uitgave kun je jouw vakkennis verbreden.

Een abonnement op de online nieuwsbrief van het platform TheNextMaketing. Op dit online platform worden nieuwsberichten, achtergronden en verhalen geplaatst over disruptieve ontwikkelingen die van invloed zijn op de marketing van organisaties. Je krijgt met enige regelmaat een nieuwsbrief op het  e-mail adres dat bij STEM bekend is. Afmelden is altijd mogelijk via de link in die nieuwsbrief zelf.

Ook in 2017 ontvangen STEM Association-leden een jaar lang elke veertien dagen het vakblad MarketingTribune gratis in de bus.