STEM Industrial Marketing Association

De STEM Industrial Marketing Association is een netwerk van professionals met sterke interesse in onderwerpen op het gebied van industriƫle marketing, verkoop, innovatie en leiderschap. Leden van de Association staan voor ambitie, brede belangstelling, persoonlijke ontwikkeling en ervaring in de praktijk. Leden van de Association zijn werkzaam op het gebied van algemeen-en commercieel management, marketing-of productmanagement, R&D, engineering, technical support, communicatie, sales, etc.

De leden inspireren elkaar nieuwe business-mogelijkheden te ontdekken door kennis- en ervaringsuitwisseling. De Association is een laagdrempelige manier om jezelf permanent te ontwikkelen en te ontplooien. Masterclasses o.l.v. professoren of sprekers uit het bedrijfsleven met kennis en ervaring op een specifiek onderwerp, staan garant voor actuele en praktische onderwerpen.Tot slot geven tal van interessante voorzieningen extra voordelen voor de leden.

Interesse?

Interesse om lid te worden? Stuur dan het aanmeldingsformulier in en profiteer direct van alle ledenvoordelen. Of wil je liever eerst een keer kennis komen maken? Kijk dan hier en meld je belangstelling voor een kennismaking.

Lees hier verder over de STEM Association:

Lidmaatschap

Ledenvoordelen

Programma 2017